top of page

Окуляри захисні RILEY FLUX

Легкі сучасні захисні окуляри RILEY FLUX з м'якими надбрівними дужками для кращого захисту від пилу та крапель. Лінзи з покриттям TECTON 400 забезпечують велике поле зору та додатковий комфорт завдяки м'яким ін'єкційним носовим упорам та скроням.

КЛЮЧОВІ ОСОБЛИВОСТІ ТА ПЕРЕВАГИ

- Одношарова лінза з полікарбонату
- М'яке, регульоване протиковзке перенісся
- М'які надбрівні дужки додатково захищають очі від пилу та крапель
- Двоколірні завушники з термопластичної гуми забезпечують надійне прилягання
- 3-позиційні дужки з регулюванням довжини та нахилу лінз

ОПИС ПРОДУКТУ

Легкі сучасні захисні окуляри RILEY FLUX з м'якими надбрівними дужками для кращого захисту від пилу та крапель. Лінзи з покриттям TECTON 400 забезпечують велике поле зору та додатковий комфорт завдяки м'яким ін'єкційним носовим упорам та скроням. Лінзи з покриттям TECTON 400 усувають шкідливі ультрафіолетові промені від сонця. Це високоефективне покриття також містить властивості проти запотівання та подряпин, властиві нашому стандартному покриттю TECTON, і наноситься на обидві сторони лінзи. Воно ідеально підходить для тих, хто працює на відкритому повітрі і потребує чіткості зору навіть у похмуру погоду. TECTON 400 - це зносостійке покриття, яке захищає лінзи і подовжує термін служби захисних окулярів.

ДЕТАЛІ ТОВАРУ

Лінза: полікарбонат, одна суцільнолита лінза з бічним захистом, 9 мм Вага: 24 г Носова частина: термопластик Завушники: полікарбонат

СТАНДАРТИ

ДСТУ EN 166:2017 EN 166:2001, IDT

ГАЛУЗІ ЗАСТОСУВАННЯ

- Автомобільні дороги та інфраструктура - Автомобільна промисловість - Будівництво - Виробництво - Дім і сад

ЗАПРОСИТИ ДОКУМЕНТИ АБО ДЕТАЛЬНУ ІНФОРМАЦІЮ ПРО ПРОДУКТ 

В нас найкраща команда працівників, яка швидко та професійно  допоможе вам з вибором продукції згідно ваших потреб та з радістю надасть інформацію по продуктах, які вас зацікавили.

bottom of page