top of page

Окуляри захисні RILEY FRESNA

Легкі з міцною полікарбонатною оправою захисні окуляри RILEY FRESNA не містять металевих деталей. Ідеально підходять для захисту очей в зонах, що не містять металу, або під час роботи з електричним обладнанням. Полікарбонатні лінзи забезпечують широке поле зору, а тонкі бокові дужки дозволяють носити їх разом з навушниками для всебічного захисту.

КЛЮЧОВІ ОСОБЛИВОСТІ ТА ПЕРЕВАГИ

- Універсальне перенісся підходить для різних форм обличчя
- Неметалеві (для роботи в безметалевих зонах)
- Тонкі бічні дужки сумісні з навушниками
- Прозорі лінзи підходять для роботи в різних умовах
- Захист від низькоенергетичних ударів

ОПИС ПРОДУКТУ

Легкі з міцною полікарбонатною оправою захисні окуляри RILEY FRESNA не містять металевих деталей. Ідеально підходять для захисту очей в зонах, що не містять металу, або під час роботи з електричним обладнанням. Полікарбонатні лінзи забезпечують широке поле зору, а тонкі бокові дужки дозволяють носити їх разом з навушниками для всебічного захисту. Захисні окуляри FRESNA не містять металевих деталей і тому допомагають захистити очі від електричної дуги, яка може утворитися під час роботи з електрообладнанням або важкою технікою. Тонкий дизайн завушників підвищує комфорт при носінні. Прозорі лінзи забезпечують точне розпізнавання кольорів та ідеально підходять для роботи в приміщеннях і на вулиці в умовах нормальної та низької освітленості. Сірі лінзи зменшують яскравість, щоб мінімізувати втому очей в умовах помірної та яскравої освітленості, що робить їх ідеальними для денного носіння та роботи на відкритому повітрі. Жовті лінзи блокують синє світло, підвищуючи контрастність, покращуючи сприйняття глибини та забезпечуючи яскравіший зір у погано освітлених робочих умовах. Також фільтрують синє світло від моніторів та електронних пристроїв, яке може викликати втому очей.

ДЕТАЛІ ТОВАРУ

Захисні окуляри з полікарбонатними лінзами для широкого поля зору: - Універсальне перенісся підходить для різних форм обличчя - Неметалеві (для роботи в безметалевих зонах) - Тонкі бічні дужки сумісні з навушниками - Прозорі лінзи підходять для роботи в різних умовах - Захист від низькоенергетичних ударів - Підходять для використання в екстремальних температурах від -5°C до +55°C - Захист від ультрафіолету 99% - Міцне покриття лінз для більш довговічного продукту - Вага 26 г - Поставляється з шийним шнуром Лінза: полікарбонат, одна суцільнолита лінза з бічним захистом, 8 мм Вага: 26 г Носова частина: полікарбонат Завушники: полікарбонат Матеріал оправи: пластик Захист від ультрафіолету: 99% Шийний шнурок: нейлон

СТАНДАРТИ

ДСТУ EN 166:2017 EN 166:2001, IDT

ГАЛУЗІ ЗАСТОСУВАННЯ

- Автомобільні дороги та інфраструктура - Автомобільна промисловість - Будівництво - Виробництво - Дім і сад

ЗАПРОСИТИ ДОКУМЕНТИ АБО ДЕТАЛЬНУ ІНФОРМАЦІЮ ПРО ПРОДУКТ 

В нас найкраща команда працівників, яка швидко та професійно  допоможе вам з вибором продукції згідно ваших потреб та з радістю надасть інформацію по продуктах, які вас зацікавили.

bottom of page