top of page

Окуляри захисні RILEY LIGERA ECO

Перші на ринку захисні окуляри без використання одноразового пластику. Надлегкі окуляри RILEY LIGERA ECO поєднують в собі максимальну зручність та комфорт носіння з витонченим спортивним дизайном. Постачається в мішечку з мікрофібри.

КЛЮЧОВІ ОСОБЛИВОСТІ ТА ПЕРЕВАГИ

- Надлегкі (вага 16,5 г)
- Витончений спортивний дизайн
- Інтегрована носова частина
- Завушники подвійної форми з TPE для максимального прилягання та комфорту
- Лінзи з подвійним покриттям UV400 проти подряпин та запотівання
- Високо вигнуті лінзи забезпечують повний захист по всьому периметру та оптимальний зір

ОПИС ПРОДУКТУ

Перші на ринку захисні окуляри без використання одноразового пластику. Надлегкі окуляри RILEY LIGERA ECO поєднують в собі максимальну зручність та комфорт носіння з витонченим спортивним дизайном. Постачається в мішечку з мікрофібри. Варіанти лінз: - Прозорі лінзи забезпечують точне розпізнавання кольорів та ідеально підходять для роботи в приміщеннях і на вулиці в умовах нормальної та низької освітленості. - Сині лінзи покращують зір у присутності надмірної кількості парів натрію або жовтого світла. Зазвичай використовуються в приміщенні, але також можуть використовуватися на вулиці для покращення рівня контрастності. - Сірі лінзи зменшують яскравість, щоб мінімізувати втому очей в умовах помірної та яскравої освітленості, що робить їх ідеальними для денного носіння та роботи на відкритому повітрі.

ДЕТАЛІ ТОВАРУ

- Подвійні литі завушники з TPE для максимального прилягання та комфорту - Лінзи з подвійним покриттям UV400 проти подряпин і запотівання - Панорамні лінзи забезпечують повний захист по всьому периметру та оптимальний огляд - Висока ударостійкість при екстремальних температурах (-5-55°C) - Не мають одноразової упаковки, постачаються в мішечку з мікрофібри, виготовленому зі 100% переробленого матеріалу Лінза: 10 мм Колір лінзи: прозорий/блакитний/сірий Вага: 16,5 г

СТАНДАРТИ

ДСТУ EN 166:2017 EN 166:2001, IDT

ГАЛУЗІ ЗАСТОСУВАННЯ

- Автомобільні дороги та інфраструктура - Автомобільна промисловість - Будівництво - Виробництво - Дім і сад

ЗАПРОСИТИ ДОКУМЕНТИ АБО ДЕТАЛЬНУ ІНФОРМАЦІЮ ПРО ПРОДУКТ 

В нас найкраща команда працівників, яка швидко та професійно  допоможе вам з вибором продукції згідно ваших потреб та з радістю надасть інформацію по продуктах, які вас зацікавили.

bottom of page