top of page

Окуляри захисні RILEY NAVIGATOR

Інноваційні та водночас культові окуляри RILEY NAVIGATOR пропонують стильне рішення для захисту очей. Унікальний дизайн з 4-ма дужками поєднує в собі класичний сучасний стиль сонцезахисних окулярів з повним набором функцій безпеки.

КЛЮЧОВІ ОСОБЛИВОСТІ ТА ПЕРЕВАГИ

- Покриття Riley Anti-Scratch та Anti-Fog забезпечує виняткову стійкість до запотівання, а також відмінну стійкість до подряпин і стирання.
- Стильній дизайн
- 4 базові криві лінзи
- Подвійні ін'єкційні дужки з м'якими завушниками
- Доступні в 6 варіантах лінз

ОПИС ПРОДУКТУ

Інноваційні та водночас культові окуляри RILEY NAVIGATOR пропонують стильне рішення для захисту очей. Унікальний дизайн з 4-ма дужками поєднує в собі класичний сучасний стиль сонцезахисних окулярів з повним набором функцій безпеки. Окуляри Navigator, вкриті високоякісним покриттям, доступні в декількох варіантах лінз, включаючи 3 кольорові, поляризаційні, сірі та прозорі лінзи. - Покриття Riley Anti-Scratch та Anti-Fog забезпечує виняткову стійкість до запотівання, а також відмінну стійкість до подряпин і стирання. - Відповідає стандарту EN 166:2001 - Стильній дизайн - 4 базові криві лінзи - Подвійні ін'єкційні дужки з м'якими завушниками - Доступні в 6 варіантах лінз - Покриття лінз проти запотівання та подряпин - Поставляються в преміум-упаковці та мішечку з мікрофібри - Забезпечують оптимальний захист очей та зору (максимальний захист від ультрафіолетових променів - UV400)

ДЕТАЛІ ТОВАРУ

- Вага: 30 g - Тип кадра: повнокадровий - Колір оправи: чорний - Тип лінзи: Polarised/ Dark Grey/ Antique Revo/ Clear/ Fire Revo/ Ice Revo - Покриття лінзи: Anti-Scratch та Anti-Fog - Матеріал лінз: полікарбонат

СТАНДАРТИ

ДСТУ EN 166:2017 EN 166:2001, IDT

ГАЛУЗІ ЗАСТОСУВАННЯ

- Автомобільні дороги та інфраструктура - Автомобільна промисловість - Будівництво - Виробництво - Дім і сад

ЗАПРОСИТИ ДОКУМЕНТИ АБО ДЕТАЛЬНУ ІНФОРМАЦІЮ ПРО ПРОДУКТ 

В нас найкраща команда працівників, яка швидко та професійно  допоможе вам з вибором продукції згідно ваших потреб та з радістю надасть інформацію по продуктах, які вас зацікавили.

bottom of page