top of page

Окуляри захисні RILEY R107 RX з корегуючим ефектом

Захисні окуляри з коригуючим ефектом (з діоптріями) RILEY. Завдяки захисним окулярам з коригуючим ефектом користувачі мають можливість замовити окуляри за своїм індивідуальним рецептом. Такі окуляри захищають не тільки від виробничих ризиків, а й дозволяють носити лінзи за рецептом без необхідності надягати додаткові захисні окуляри поверх.

КЛЮЧОВІ ОСОБЛИВОСТІ ТА ПЕРЕВАГИ

- Найвищий оптичний клас 1
- 100% захист від шкідливих ультрафіолетових променів сонця
- У 10 разів більш стійкі до ударів та подряпин, ніж пластикові або скляні лінзи (EN166 - клас F)

ОПИС ПРОДУКТУ

Шукайте захисні окуляри з ефектом, що коригує (з діоптріями)? Зверніться до наших спеціалістів і ми виготовимо окуляри за вашим індивідуальним рецептом. Завдяки захисним окулярам з ефектом, що коригує, користувачі мають можливість замовити окуляри за своїм індивідуальним рецептом. Такі окуляри захищають не тільки від виробничих ризиків, а й дозволяють носити лінзи за рецептом без необхідності надягати додаткові захисні окуляри поверх. Міцні лінзи з полікарбонату у стандартній комплектації: -Найвищий оптичний клас 1 -100% захист від шкідливих ультрафіолетових променів сонця -У 10 разів більш стійкі до ударів та подряпин, ніж пластикові або скляні лінзи (EN166 - клас F)

ДЕТАЛІ ТОВАРУ

Розмір лінзи: 56 мм Носоупор: 16 мм Довжина дужок: 145 мм Лінза: Прозора

СТАНДАРТИ

ДСТУ EN 166:2017 EN 166:2001, IDT

ГАЛУЗІ ЗАСТОСУВАННЯ

Потрібен текст

ЗАПРОСИТИ ДОКУМЕНТИ АБО ДЕТАЛЬНУ ІНФОРМАЦІЮ ПРО ПРОДУКТ 

В нас найкраща команда працівників, яка швидко та професійно  допоможе вам з вибором продукції згідно ваших потреб та з радістю надасть інформацію по продуктах, які вас зацікавили.

bottom of page