top of page

Окуляри захисні RILEY RILETTO ULTRA-LITE

Захисні окуляри RILETTO ULTRA-LITE важать лише 20 г та ідеально підходять для комфортного тривалого носіння. Рельєфні зони на дужках допомагають надійно утримувати окуляри на місці навіть у найскладніших умовах.

КЛЮЧОВІ ОСОБЛИВОСТІ ТА ПЕРЕВАГИ

- Надзвичайно легкий (20 г)
- Ультратонкі дужки з наконечниками зона зчеплення забезпечують відмінну універсальну посадку, навіть якщо ви носите навушники-вкладиші
- Інтегроване м'яке перенісся з універсальним приляганням
- Підходить для широкого спектру форм обличчя та голови
- Поставляється з мішечком для зберігання з мікрофібри

ОПИС ПРОДУКТУ

Спортивний дизайн окулярів RILEY RILETTO ULTRA-LITE забезпечує панорамний огляд, а міцні полікарбонатні лінзи захищають очі від ударів та ультрафіолетового випромінювання. Формовані носові упори та рельєфні бокові дужки забезпечують надійне прилягання до обличчя, а завдяки надзвичайно легкій вазі (20 г) ці захисні окуляри легко носити протягом тривалого часу. Прозорі лінзи забезпечують точне розпізнавання кольорів та ідеально підходять для роботи в приміщеннях і на вулиці в умовах нормальної та низької освітленості. Сині лінзи покращують зір у присутності надмірної кількості парів натрію або жовтого світла, яке зазвичай випромінюється стрічковим освітленням. Зазвичай використовуються в приміщенні, але також можуть використовуватися на вулиці для покращення рівня контрастності. Лінзи захисних окулярів RILEY RILETTO ULTRA-LITE мають покриття TECTON 400, яке забезпечує захист від УФ променів. Це високоефективне покриття також містить властивості проти запотівання та подряпин.

ДЕТАЛІ ТОВАРУ

- Надлегкі, спортивні захисні окуляри з полікарбонатними лінзами для широкого поля зору - Ультратонкі бічні дужки сумісні з навушниками - Інтегровані формовані носові упори підходять для різних форм обличчя - Дзеркальні лінзи для легкого переходу між приміщенням і вулицею - Захист від низькоенергетичних ударів - Підходять для використання за екстремальних температур від -5°C до +55°C - Лінзи мають вологовідштовхувальне покриття - Захист від ультрафіолету - Вага 20 г - Поставляються в мішечку для зберігання з мікрофібри Лінза: полікарбонат, 9мм Оправа: полікарбонат Носова зона: полікарбонат Завушники: полікарбонат Вага: 20 г

СТАНДАРТИ

ДСТУ EN 166:2017 EN 166:2001, IDT

ГАЛУЗІ ЗАСТОСУВАННЯ

- Автомобільні дороги та інфраструктура - Автомобільна промисловість - Будівництво - Виробництво - Дім і сад

ЗАПРОСИТИ ДОКУМЕНТИ АБО ДЕТАЛЬНУ ІНФОРМАЦІЮ ПРО ПРОДУКТ 

В нас найкраща команда працівників, яка швидко та професійно  допоможе вам з вибором продукції згідно ваших потреб та з радістю надасть інформацію по продуктах, які вас зацікавили.

bottom of page