top of page

Окуляри захисні RILEY ROKKA RX з корегуючим ефектом

Захисні окуляри з коригуючим ефектом (з діоптріями) RILEY ROKKA RX. Завдяки захисним окулярам з ефектом, що коригує, користувачі мають можливість замовити окуляри за своїм індивідуальним рецептом.

КЛЮЧОВІ ОСОБЛИВОСТІ ТА ПЕРЕВАГИ

- Коригуючий ефект (можливість додати лінзи з діоптріями)
- Популярна форма лінз
- Сучасна прозора оправа та регульований носоупор
- Комфортні та стильні

ОПИС ПРОДУКТУ

Захисні окуляри з коригуючим ефектом (з діоптріями) RILEY ROKKA RX. Завдяки захисним окулярам з ефектом, що коригує, користувачі мають можливість замовити окуляри за своїм індивідуальним рецептом. Такі окуляри захищають не тільки від виробничих ризиків, а й дозволяють носити лінзи за рецептом без необхідності надягати додаткові захисні окуляри поверх. Міцні лінзи з полікарбонату у стандартній комплектації: Найвищий оптичний клас 1 100% захист від шкідливих ультрафіолетових променів сонця У 10 разів більш стійкі до ударів та подряпин, ніж пластикові або скляні лінзи (EN166 - клас F)

ДЕТАЛІ ТОВАРУ

Регульоване перенісся з комфортною посадкою Легка оправа з полікарбонату з бічним захистом Розмір лінзи: 59 мм Носоупор: 17 мм Довжина дужки: 135 мм Колір лінзи: прозорий Вага: 28 г

СТАНДАРТИ

ДСТУ EN 166:2017 EN 166:2001, IDT

ГАЛУЗІ ЗАСТОСУВАННЯ

- Автомобільні дороги та інфраструктура - Автомобільна промисловість - Будівництво - Виробництво - Дім і сад

ЗАПРОСИТИ ДОКУМЕНТИ АБО ДЕТАЛЬНУ ІНФОРМАЦІЮ ПРО ПРОДУКТ 

В нас найкраща команда працівників, яка швидко та професійно  допоможе вам з вибором продукції згідно ваших потреб та з радістю надасть інформацію по продуктах, які вас зацікавили.

bottom of page