top of page

Окуляри захисні RILEY SCRIPT RX з корегуючим ефектом

Захисні окуляри RILEY SCRIPT (RX) виконані в спортивному стилі. Мають щільне прилягання до обличчя та глибокі бокові дужки для додаткового захисту. До цієї моделі можуть бути додані лінзи за індивідуальним рецептом (лінзи з діоптріями). Такі окуляри захищають не тільки від виробничих ризиків, а й дозволяють носити лінзи за рецептом без необхідності надягати додаткові захисні окуляри поверх.

КЛЮЧОВІ ОСОБЛИВОСТІ ТА ПЕРЕВАГИ

- Стильна оправа в спортивному стилі
- Інтегрований бічний захист з глибоким приляганням
- Тонкі текстуровані завушники
- М'які носові упори з TPE
- Поставляються з мішечком для зберігання з мікрофібри

ОПИС ПРОДУКТУ

Захисні окуляри RILEY SCRIPT (RX) виконані в спортивному стилі. Мають щільне прилягання до обличчя та глибокі бокові дужки для додаткового захисту. До цієї моделі можуть бути додані лінзи за індивідуальним рецептом (лінзи з діоптріями). Такі окуляри захищають не тільки від виробничих ризиків, а й дозволяють носити лінзи за рецептом без необхідності надягати додаткові захисні окуляри поверх. Сірі лінзи зменшують яскравість, щоб мінімізувати втому очей в умовах помірної та яскравої освітленості, що робить їх ідеальними для денного носіння та роботи на відкритому повітрі. Поляризовані лінзи загострюють зір і захищають очі від шкідливих променів, відфільтровуючи відблиски від поверхонь, що відбивають світло. Це робить їх ідеальними для роботи біля води. Прозорі лінзи забезпечують точне розпізнавання кольорів та ідеально підходять для роботи в приміщеннях і на вулиці в умовах нормальної та низької освітленості.

ДЕТАЛІ ТОВАРУ

Лінза: 6 мм Носоупор: термопластик TPE Оправа: TR90 термопластик Довжина дужки: 130 мм Колір лінзи: прозора/сіра/поляризована/з діоптріями Вага: 29 г

СТАНДАРТИ

ДСТУ EN 166:2017 EN 166:2001, IDT

ГАЛУЗІ ЗАСТОСУВАННЯ

- Автомобільні дороги та інфраструктура - Автомобільна промисловість - Будівництво - Виробництво - Дім і сад

ЗАПРОСИТИ ДОКУМЕНТИ АБО ДЕТАЛЬНУ ІНФОРМАЦІЮ ПРО ПРОДУКТ 

В нас найкраща команда працівників, яка швидко та професійно  допоможе вам з вибором продукції згідно ваших потреб та з радістю надасть інформацію по продуктах, які вас зацікавили.

bottom of page