top of page

Окуляри захисні RILEY STREAM EVO ECO

Легкі та зручні, зі спортивним дизайном захисні окуляри RILEY STREAM EVO мають сучасну оправу та вентильовані бокові дужки для забезпечення тривалого робочого комфорту. Вони повністю неметалеві, що робить їх ідеальними для зон, вільних від металу, і їх можна носити з регульованою наголовною стрічкою для більш надійної фіксації (купується окремо).
Для тих, хто піклується про навколишнє середовище, ці захисні окуляри поставляються без пластикової упаковки.

КЛЮЧОВІ ОСОБЛИВОСТІ ТА ПЕРЕВАГИ

- Спортивний стиль
- М'яке, регульоване протиковзке перенісся
- Двоколірні завушники з гнучкими кінчиками з TPE покращують посадку та комфорт
- Унікальні бічні дужки з аеродинамічними прорізами
- Поставляється в мішечку з мікрофібри та картонній коробці для зменшення кількості пластикових відходів

ОПИС ПРОДУКТУ

Легкі та зручні, зі спортивним дизайном ахисні окуляри RILEY STREAM EVO мають сучасну оправу та вентильовані бокові дужки для забезпечення тривалого робочого комфорту. Вони повністю неметалеві, що робить їх ідеальними для зон, вільних від металу, і їх можна носити з регульованою наголовною стрічкою для більш надійної фіксації (купується окремо). Захисні окуляри STREAM EVO забезпечують надзвичайний комфорт та зручність носіння завдяки різноманітним варіантам лінз, які підходять для різних умов. Для тих, хто піклується про навколишнє середовище, ці захисні окуляри поставляються без пластикової упаковки. - Спортивні захисні окуляри з одинарною полікарбонатною лінзою для бічного захисту - М'яке, регульоване перенісся - Вентильовані заушники Temp FLEX для комфортного носіння - Тонкі бічні дужки забезпечують відмінну посадку і сумісність з навушниками - Лінзи, придатні для роботи в різних умовах - Захист від низькоенергетичних ударів - Підходять для використання в екстремальних температурах від -5°C до +55°C - Неметалеві для роботи в безметалевих зонах - Покриття TECTON 400 забезпечує захист від подряпин і запотівання з обох боків лінз - Захист від ультрафіолету 400 - Вага: 23 г - Набір аксесуарів Stream Evo, що містить регульоване наголов'я та прокладку, можна придбати окремо - Поставляється в мішечку з мікрофібри та картонній коробці для зменшення кількості пластикових відходів

ДЕТАЛІ ТОВАРУ

Базова лінза: 9,5 мм Вага: 23 г

СТАНДАРТИ

ДСТУ EN 166:2017 EN 166:2001, IDT

ГАЛУЗІ ЗАСТОСУВАННЯ

- Автомобільні дороги та інфраструктура - Автомобільна промисловість - Будівництво - Виробництво - Дім і сад

ЗАПРОСИТИ ДОКУМЕНТИ АБО ДЕТАЛЬНУ ІНФОРМАЦІЮ ПРО ПРОДУКТ 

В нас найкраща команда працівників, яка швидко та професійно  допоможе вам з вибором продукції згідно ваших потреб та з радістю надасть інформацію по продуктах, які вас зацікавили.

bottom of page