top of page

Окуляри захисні RILEY STREAM EVO SMALL

Захисні окуляри STREAM EVO™ SMALL пропонують широке поле зору з вузькою посадкою для меншого розміру/форми голови. Як і STREAM EVO, ця зменшена версія забезпечує надзвичайний комфорт та зручність носіння завдяки широкому вибору лінз, які підходять для різних умов.

КЛЮЧОВІ ОСОБЛИВОСТІ ТА ПЕРЕВАГИ

- Одношарова полікарбонатна лінза
- М'які, вентильовані заушники TempFLEX™ забезпечують комфортну, надійну посадку
- Тонкі дужки підвищують комфорт при носінні
- Відстань між дужками: 117 мм
- 100% без металу
- М'яке, регульоване, протиковзке перенісся

ОПИС ПРОДУКТУ

Захисні окуляри STREAM EVO™ SMALL пропонують широке поле зору з вузькою посадкою для меншого розміру/форми голови. Як і STREAM EVO, ця зменшена версія забезпечує надзвичайний комфорт та зручність носіння завдяки широкому вибору лінз, які підходять для різних умов. Легкі та зручні, зі спортивним дизайном захисні окуляри RILEY STREAM EVO SMALL мають сучасну оправу та вентильовані бокові дужки для забезпечення тривалого робочого комфорту. Вони повністю неметалеві, що робить їх ідеальними для використання в зонах, вільних від металу. Їх можна носити з регульованою наголовною стрічкою для більш надійної фіксації (купується окремо). Для тих, хто піклується про навколишнє середовище, ці захисні окуляри поставляються без пластикової упаковки.

ДЕТАЛІ ТОВАРУ

Спортивні захисні окуляри з одинарною полікарбонатною лінзою для бічного захисту - М'яке, регульоване, антиковзне перенісся - Вентильовані завушники Temp FLEX для комфортного носіння - Тонкі бічні дужки забезпечують відмінне прилягання і сумісність з навушниками - Лінзи, придатні для роботи в різних умовах - Захист від низькоенергетичних ударів - Підходять для використання в екстремальних температурах від -5°C до +55°C - Неметалеві для роботи в безметалевих зонах - Захист від ультрафіолету 400 - Вага: 22 г - Поставляється в мішечку з мікрофібри та картонній коробці для зменшення кількості пластикових відходів Лінза: 9,5 мм Вага: 22 г Лінза: полікарбонат. Цілісна лита лінза з бічним захистом Носова частина: термопластична гума (TPR). М'яка т а гнучка Завушник: Термопластик TR90. Міцний, гнучкий. Легкі та вентильовані

СТАНДАРТИ

ДСТУ EN 166:2017 EN 166:2001, IDT

ГАЛУЗІ ЗАСТОСУВАННЯ

- Автомобільні дороги та інфраструктура - Автомобільна промисловість - Будівництво - Виробництво - Дім і сад

ЗАПРОСИТИ ДОКУМЕНТИ АБО ДЕТАЛЬНУ ІНФОРМАЦІЮ ПРО ПРОДУКТ 

В нас найкраща команда працівників, яка швидко та професійно  допоможе вам з вибором продукції згідно ваших потреб та з радістю надасть інформацію по продуктах, які вас зацікавили.

bottom of page