top of page

Окуляри захисні RILEY SWARM RX з корегуючим ефектом

Захисні окуляри з коригуючим ефектом (з діоптріями) RILEY SWARM. Окуляри захищають не тільки від виробничих ризиків, а й дозволяють носити лінзи за рецептом без необхідності надягати поверх додаткові захисні окуляри.

КЛЮЧОВІ ОСОБЛИВОСТІ ТА ПЕРЕВАГИ

- Захисні окуляри з коригуючим ефектом (з діоптріями)
- Унікальний дизайн
- М'які носові упори

ОПИС ПРОДУКТУ

Захисні окуляри RILEY SWARM ідеально підходять для умов роботи з можливістю потрапляння пилу або крапель води. Доступні у двох варіантах. М'які носові упори з TPR та дужки з ін'єкційним наповнювачем забезпечують максимальний комфорт для користувача. Можливо додати власні лінзи, призначені за рецептом. Міцні лінзи з полікарбонату у стандартній комплектації: - Найвищий оптичний клас 1 - 100% захист від шкідливих ультрафіолетових променів сонця - У 10 разів більш стійкі до ударів та подряпин, ніж пластикові або скляні лінзи (EN166 - клас F)

ДЕТАЛІ ТОВАРУ

Можливо додати власні лінзи, призначені за рецептом. Лінза (розмір для очей): 59 мм, прозора Носоупор: 18 мм Довжина дужки: 130 мм Модель чорного/сірого кольору з внутрішнім ущільненням оправи

СТАНДАРТИ

ДСТУ EN 166:2017 EN 166:2001, IDT

ГАЛУЗІ ЗАСТОСУВАННЯ

- Автомобільна промисловість - Будівництво - Виробництво - Дім і сад - Морська промисловість

ЗАПРОСИТИ ДОКУМЕНТИ АБО ДЕТАЛЬНУ ІНФОРМАЦІЮ ПРО ПРОДУКТ 

В нас найкраща команда працівників, яка швидко та професійно  допоможе вам з вибором продукції згідно ваших потреб та з радістю надасть інформацію по продуктах, які вас зацікавили.

bottom of page