top of page

Окуляри захисні RILEY TILLA

Цілісна конструкція захисних окулярів RILEY TILLA™ з полікарбонату відмінно підходить для використання поверх коригуючих окулярів.

КЛЮЧОВІ ОСОБЛИВОСТІ ТА ПЕРЕВАГИ

- Можна носити поверх коригуючих окулярів
- Регульовані та нахилені завушники
- Завушники та бокові частини з вентиляцією
- Захист надбрів'я
- Лінзи з покриттям проти подряпин та запотівання

ОПИС ПРОДУКТУ

Захисні високоефективні окуляри, які відповідають найвищим стандартам безпеки. Мають стійкість до повсякденних ризиків, включаючи падіння захисних окулярів на землю, старіння під впливом світла, впливу тепла або корозії тощо. Прозорі лінзи забезпечують правильне розпізнавання кольорів та ідеально підходять для роботи в приміщеннях і на вулиці в умовах нормальної та низької освітленості. Покриття Riley Anti-Scratch та Anti-Fog забезпечують виняткову стійкість до запотівання, а також відмінну стійкість до подряпин і стирання. Колір лінзи: прозорий та сірий.

ДЕТАЛІ ТОВАРУ

- Можна носити поверх очок, що коригують - Вентильовані дужки - Бічний захист - Захист брів - Захист від подряпин - Захист проти запотівання - Захист UV400 - Ідеально підходить для відвідувачів виробництва - Вага 42 г - Маркування прозорої лінзи: 2C-1.2 1FT/Z87+ U6 - Маркування сірої лінзи: 5-2,5 1FTKN

СТАНДАРТИ

ДСТУ EN 166:2017 EN 166:2001, IDT

ГАЛУЗІ ЗАСТОСУВАННЯ

- Автомобільна промисловість - Машини та обладнання - Виробництво металоконструкцій - Автомобільний ринок запасних частин - Медична сфера - Харчова промисловість - Нафта і газ - Комунальні послуги - Складське господарство - Будивництво - Дім та сад

ЗАПРОСИТИ ДОКУМЕНТИ АБО ДЕТАЛЬНУ ІНФОРМАЦІЮ ПРО ПРОДУКТ 

В нас найкраща команда працівників, яка швидко та професійно  допоможе вам з вибором продукції згідно ваших потреб та з радістю надасть інформацію по продуктах, які вас зацікавили.

bottom of page